Σανδες ρθιας κωπηλασας SUP Bic Sport DURA TEC 9,4'

stand up paddle board

 

Stand Up  paddle BIC

σανδες ρθιας κωπηλασας

Σανδα ρθιας κωπηλασας - SUP Stand Up Paddle

bic sup

 

 

BIC  Stand Up Paddle

Σανδα ρθιας κωπηλασας BIC Dura tec 9,4'

To SUP DURA TEC 9,4' της BIC χει σχεδιαστε σαν μα σανδα ρθιας κωπηλασας γενικς χρσης ειδικ για ελαφρι τομα ( κτω απ 65 κιλ) . Αυτ το SUP εναι κατλληλο επσης σαν σανδα σερφ για αναβτες με μτριο βρος ( μχρι 80 κιλ) . Το ισορροπημνο rock er προφλ, το λεο περγραμμ του και οι προοδευτικς γραμμς της γστρας , προσφρονται για να σερφρετε αλλ και να μην υστερε σε γλστρημα στο νερ ταν δεν δερφρετε στο κμα. νας ευλικτος συνδυασμς fin 2 + 1 επιτρπει στον αναβτη του S.U.P. να βελτιστοποισει την απδοση ανλογα με τις συνθκες ετε για σερφ , ετε για κωπηλασα σε συνθκες ρεμης θλασσας. Το νο σστημα χερολαβς μεταφορς ERGO GRIP μας διευκολνει για ευκολτερη μεταφορ που μεταφρζεται σε λιγττερη κοραση.

 

Το ACE-TEC εναι να ιδανικ υλικ κατασκευς για σανδες ρθιας κωπηλασας SUP . νας συνδυασμς απ πυρνα πολυστερνης που καλπτεται απ εποξικ υαλονματα που και αυτ στο τλος καλπτεται π μα στρση θερμοπλαστικο υλικο με δνει να SUP που εναι καμπτο και συγρνως πολ ανθεκτικ στα κτυπματα. Υψηλ ποιτητα κατασκευς, με χαμηλ τιμ. που μνο η BIC και η LOUKIANOS BOATS μπορε να προσφρει.

Αυτς οι σανδες ρθιας κωπηλασας SUP χουν σχεδιαστε για να εναι πολυμορφικς, και αποδοτικς και στα χαμηλ κματα και στην ρεμη θλασσα, προσφροντας υπροχο γλστρημα και μεγλη ευεληξα.!!

Μα πρσκρουση σε κποιο βρχο θα αφσει μνονα μικρ σημδι στην επιφνεια ενς ACE DURA TEC SUP, εν θα αφσει σγουρα μια τρπα σε μα λλη σανδα διαφορετικς κατασκευς ετε πολυεστερικ ετε σε μια εποξικ κατασκευ.

( ) :

Σανδα, Eva αντιολισθητικ επιφνεια, Fin FCS

  • Κλυμα σανδας
  • ι διφορα Bic Sport
  • Leash για το πδι
 

 

Stand Up Paddle

........... : 285.0 cm
...........: 70.0 cm
...........: 13,5kgs
Max. Vol ....: 120.0 lt
............. : πολυαιθυλνιο
................: 620 ευρ .

Super : 12 VISA - MASTER CARD ( )

Προσφορ μετρητος μνο 520 ευρ

 

Σανδα  κωπηλασας

Stand Up Paddle boards - Σανδες ρθιας κωπηλασας

Bic Sup