Σανίδες όρθιας κωπηλασίας SUP Bic Sport DURA TEC 11,4'

stand up paddle board

 

BIC SUP stand Up paddle DURA TEC 11,4

Σανίδα όρθιας κωπηλασίας - SUP Stand Up Paddle

 

 

Σανίδα όρθιας κωπηλασίας BIC Dura TEC 11,4'

Η σανίδα όρθιας κωπηλασίας της BIC  11’4’’ DURA-TEC  είναι για ό λες τις συνθήκες και για κάθε χρήση για αναβάτες μέχρι100 κιλά και εμπνέει στον άπειρο αναβάτη εμπιστοσύνη στην ήρεμη θάλασσα και στο μικρό κύμα - σερφ. Είναι νια σανίδα SUP που μπορεί να την χρησιμοποιήσει όλη η οικογένεια με πολύ μικρό κόστος.Το έχει σχεδιάσει ο Peter Hosking από την Αυστραλία και έχει εγκριθεί από τον Peter Pan. Έχει σχεδιαστεί για αρχάριους μέχρι και αναβάτες μεσαίας εμπειρίας μέχρι100 κιλά.!Το νέο σύστημα χερολαβής μεταφοράς ERGO GRIP μας διευκολύνει για ευκολότερη μεταφορά που μεταφράζεται σε λιγόττερη κούραση.

 

Το ACE-TEC είναι ένα ιδανικό υλικό κατασκευής για σανίδες όρθιας κωπηλασίας SUP . Ένας συνδυασμός από πυρήνα πολυστερίνης που καλύπτεται από εποξικά υαλονήματα που και αυτό στο τέλος καλύπτεται πό μία στρώση θερμοπλαστικού υλικού με δίνει ένα SUP που είναι άκαμπτο και συγρόνως πολύ ανθεκτικό στα κτυπήματα. Υψηλή ποιότητα κατασκευής, με χαμηλή τιμή. που μόνο η BIC και η LOUKIANOS BOATS μπορεί να προσφέρει.

Αυτές οι σανίδες όρθιας κωπηλασίας SUP έχουν σχεδιαστεί για να είναι πολυμορφικές, και αποδοτικές και στα χαμηλά κύματα και στην ήρεμη θάλασσα, προσφέροντας υπέροχο γλύστρημα και μεγάλη ευεληξία.!!

Μία πρόσκρουση σε κάποιο βράχο θα αφήσει μόνοένα μικρό σημάδι στην επιφάνεια ενός ACE DURA TEC SUP, ενώ θα αφήσει σίγουρα μια τρύπα σε μία άλλη σανίδα διαφορετικής κατασκευής είτε πολυεστερική είτε σε μια εποξική κατασκευή.

Ελάτε στον LOUKIANOS BOATS για να διαλέξετε όποια σανίδα όρθιας κωπηλασίας SUP , στις χαμηλότερες τιμές από όλη την Ευρώπη !!!

Εξαρτήματα (στήν τιμή περιλαμβάνονται) :

Σανίδα, Eva αντιολισθητική επιφάνεια, Fin FCS


 

  • Προαιρετικός εξοπλισμός
  • Κάλυμα σανίδας
  • Κουπιά διάφορα Bic Sport
  • Leash για το πόδι
 

 

Dura Tec Sup  σανιδες  BIC SPORT

DURA TEC SUP  10,4

ΧΡΩΜΑ
Λευκό
       

Μήκος........... : 345.0 cm
Πλάτος...........: 81.0 cm
Βάρος ...........: 18,5kgs
Max. Vol ......: 205.0 lt
Υλικό............. : DURA - TEC
Τιμή................: 580 ευρώ .

Super προσφορά: έως 12 άτοκες δόσεις με VISA - MASTER CARD (μερικές κάρτες εξαιρούνται)

Προσφορά μετρητοίς μόνο 500 ευρώ

Απόδοση

Χαρακτηρισικά σανίδας BIC Sport  SUP DURA TEC  11,4

Stand Up Paddle boards - Σανίδες όρθιας κωπηλασίας

Bic Sup